Alfatihah buat Allahyarham adikku Nurd ( Muhammad Nurdin Daud) yg telah pergi bertemu penciptanya pada 13 Mei 2012.
Alfatihah buat Allahyarham ayahku Daud Ibrahim) yg telah pergi bertemu penciptanya pada 18 Jan 2016.Semoga rohnya dirahmati Allah dan tergolong dkalangan org beriman...ku redha pemergianmu..ku maafkan segalanya.Semoga sahabat blogger sudi sedekahkan al fatihah buat arwah.

November 22, 2016

School Backpack


Univer Collection
24*30*40cm
7 comp.
3 roda + stand., Padded backstrip,
Rm50

PB darkblue
30*15*40
5comp
Sgt ringan, back support, padded tebal,
Rm50 (RP rm200+)

Mickey Mouse
13*40*40cm
8 comp
Rainbag
Rm35
Condition pic dpn tk berapa cun ..yg lain  masih good condition











November 21, 2016

NEW Swan Backpack


-new SWAN BAG
-suitable for primary school
-padded behind

Price: RM45

September 15, 2016

Tempahan Nametag 2017 dibuka

sentiasa menerima tempahan setiap hari

Tempahan dari produksi Telemovie 20Sen


Walaupun tempahan nametag je pun..hati berbunga2 ..produk masuk TV hihih..jadi la kan..mudahan-mudahan produk pu3store akan berkembang pesat selepas ni
Telemovie Khas Cuti Sekolah 2016 nanti

Keychain MALBATT 850-4


Keychain MALBATT 850-4 sedia menerima tempahan

Click OLDER POSTS for more ...


~HAPPY VIEWING ~

Feedback Customer (some of the feedback..i like)

Alhamdulillah.Tq to all customer.Actually dh banyak good feedback yang pu3 dapat cuma tk letak kt blog..kali nie pu3 tergerak hati nk update feedback u all....Tq for your support..moga u all dimurahkan rezeki selalu ..Amin... Ikhlas..Pu3

puanbungatulip AsSalam, putri, baju2 dah sampai,,, memang SANGATT puas hati dan berbaloi membeli di sini...harga yang murah, dan barang juga masih berkualiti....best.
insyaAllah... td tunjuk kat hb, dia kata mmg berbaloi beli di sini
PBT dalam 10 blog bundle yang sy beli, barang dari blog ini adalah terbaekkkkk... keep it up pu3 :)

9295 " Salam Pu3,akak dah dpt bju tu.cute sgt..anak2 akak suke.tq ye.akak beli "

is " salam pu3, is dah dpt brg..WOW.. :-0 mmg superb la brg2 pu3..Sgt elok, berbaloi sgt beli dgn pu3..Is suka sgt2..Bob tu bersulam cantik..anak lompat2 suka.Ngam2 saiznye,pant pula mcm ditempah utk anak is.Cantik bgt.. :-*suka suka suka..Puas hati is beli dgn pu3.."

mini " ok akak da received parcel today.tqvm :) "

ida " Bj dah recieves semalam. cantik.Sy beli semuanya ya"

miza akum pu3. baju2 dah sampai. Really satisfied - give u ***** starz. TQ. sy beli suma ya. kekalkan Q. they will return 2 u.oppsss lupa lak TQ for the gift. i like!!!;)